Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

The Buster PiX10Hub is here! Created by the Community, for the Community.:)% #:)

Pages: 1 [2]

Author Topic: Getting started with MyHouse Online  (Read 20486 times)

byron b

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 2
Re: Getting started with MyHouse Online
« Reply #15 on: January 26, 2006, 03:16:06 PM »

It appears to have done something to the
Active Home 2 way computer interface as the
program does not recognize that it is there
now.  Was there a way of  reinstalling the
interface?
Logged

al

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 3
Re: Getting started with MyHouse Online
« Reply #16 on: January 26, 2006, 08:24:20 PM »

I learned a long time ago, Plug and play
really mean plug it in and play with it a
bunch to get it to work.  OK, now my
problem...  THe answer is probably in a
manual....  this is more fun!

When I log in remotely, I do not get  MY
Machine!  I get "Activehom Remote
untitled".  I thought I would get MyHouse.
My thought is that I have a motion detector
and could check and see if it sent a signal
in the log file.  I do not have a camera on
the system.   Would like to be able to use
another camera (USB) which I already have.
So much for rambling...

Why do I not see MY House!!??

Al
Logged

steven r

  • Advanced Member
  • Hero Member
  • ******
  • Helpful Post Rating: 74
  • Posts: 2189
  • Halloween with X10
Re: Getting started with MyHouse Online
« Reply #17 on: January 27, 2006, 12:17:21 AM »

Any idea why I'm still just getting a black
screen when I try to login!  
Logged
BVC let's me tell my camera where to go!
:) Murphy is my beta testing pal. He helps me find problems whether I like it or not. :)

X10 Pro

  • Hero Member
  • *****
  • Helpful Post Rating: 23
  • Posts: 1416
Re: Getting started with MyHouse Online
« Reply #18 on: January 27, 2006, 11:50:40 AM »

Steven R: You are using Internet Explorer on
a Windows PC,right? If you don't get a prompt
or icon for the MyHouse ActiveX, it could be
that you have ActiveX controls/scripting
blocked or disallowed in Internet Explorer
settings, or in the settings of your Internet
security or privacy software.
Logged

steven r

  • Advanced Member
  • Hero Member
  • ******
  • Helpful Post Rating: 74
  • Posts: 2189
  • Halloween with X10
Re: Getting started with MyHouse Online
« Reply #19 on: January 27, 2006, 12:12:11 PM »

How do I check to see if my ActiveX
controls/scripting are blocked or
disallowed in my IE settings?
Logged
BVC let's me tell my camera where to go!
:) Murphy is my beta testing pal. He helps me find problems whether I like it or not. :)

al

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 3
Re: Getting started with MyHouse Online
« Reply #20 on: January 27, 2006, 05:17:01 PM »

I found outone of my problems!  THe
username is case sensitive!  I can get to
it now from some machines.  However from
behind the firewall at work, I cannot seem
to log in and stay connected!  Another step!
Logged
Pages: 1 [2]
 

X10.com | About X10 | X10 Security Systems | Cameras| Package Deals
© Copyright 2014-2016 X10.com All rights reserved.