Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

The X10Hub (PiX10Hub) is here! Created by the Community, for the Community.:)% #:)

Pages: 1 [2]

Author Topic: Cannot Connect to MyHouse Service  (Read 28546 times)

steven j. marty

  • Jr. Member
  • **
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 23
Re: Cannot Connect to MyHouse Service
« Reply #15 on: December 20, 2005, 01:32:17 PM »

I am using just Norton AntiVirus 2005 but I
have disabled everything and it still will
not connect.

Does MyHouse create any detailed activity
logs?  It seems if we just had more
information on what was (or wasn't)
happening, this would be so much simpler.

I agree with Rob.  It doesn't appear to be a
proxy, ISP, firewall, or antivirus conflict
as we have all tried disabling these with no
luck.

-Steve
Logged

cj5732

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 3
Re: Cannot Connect to MyHouse Service
« Reply #16 on: December 20, 2005, 01:35:32 PM »

It seems that Its not working right now for
anyone. Maybe the servers down I don't
know, I have yet to see this work as I
installed this last night. Anyone have this
working today.
Logged

rob

  • Full Member
  • ***
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 39
Re: Cannot Connect to MyHouse Service
« Reply #17 on: December 20, 2005, 02:43:20 PM »

installed it this weekend and wasnt working
and still isnt but looks like some have it
working if you read through some of these
forumns.  Tech support please reply to this
since i have seem them reply to otehrs in
these forumns.  Or should we all return
product?  You make A point I am also using
NIS 2005 maybe it installs or chaneges some
file taht makes the x-10 not able to
connect just trying to help????
Logged

steven j. marty

  • Jr. Member
  • **
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 23
Re: Cannot Connect to MyHouse Service
« Reply #18 on: December 20, 2005, 08:31:40 PM »

I was wondering along the same lines as
cj5732...does anyone have this working today?

-Steve
Logged

steven j. marty

  • Jr. Member
  • **
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 23
Re: Cannot Connect to MyHouse Service
« Reply #19 on: December 21, 2005, 01:32:57 PM »

Mine is now working.  :)

-Steve
Logged

rob

  • Full Member
  • ***
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 39
Re: Cannot Connect to MyHouse Service
« Reply #20 on: December 21, 2005, 01:38:26 PM »

did you do anything to get it working is
your firewall disabled or no?
Logged

steven j. marty

  • Jr. Member
  • **
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 23
Re: Cannot Connect to MyHouse Service
« Reply #21 on: December 21, 2005, 01:42:33 PM »

Everything is enabled (router, antivirus,
etc.).  I didn't do a thing.

See the other "Welcome to the MyHouse Online
forum!" thread.  I called support and they
called me back (!) and said it was an issue
they were working on.  It started working
about 30 minutes later.

-Steve
Logged

rob

  • Full Member
  • ***
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 39
Re: Cannot Connect to MyHouse Service
« Reply #22 on: December 21, 2005, 02:16:36 PM »

Thanks I will try when i get home from
work....hoping for best.  If it works that
will be great!!  I will let you know.
Logged

rob

  • Full Member
  • ***
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 39
Re: Cannot Connect to MyHouse Service
« Reply #23 on: December 21, 2005, 06:00:18 PM »

It works.  Thanks X-10 =)I will try remotly
shortly
Logged
Pages: 1 [2]
 

X10.com | About X10 | X10 Security Systems | Cameras| Package Deals
© Copyright 2014-2016 X10.com All rights reserved.