Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

The X10Hub (PiX10Hub) is here! Created by the Community, for the Community.:)% #:)

Author Topic: Remote scanning activation not working  (Read 8492 times)

cary

  • Full Member
  • ***
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 37
Remote scanning activation not working
« on: December 25, 2005, 02:16:13 PM »

Merry Christmas! I have not been able to
activate camera scanning when connected
remotely. Has anyone else experienced this?
Is this a known issue? I'm running 2KPro on
my host system and logging in remotely with
Win98SE. I can successfully activate camera
scanning locally.
Logged

geekasaurus

  • Jr. Member
  • **
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 13
Re: Remote scanning activation not working
« Reply #1 on: December 28, 2005, 07:54:42 PM »

I too ran into this problem. The cameras
stopped responding to directional commands.
Sometimes one of them, sometimes both. Both
my computers have Windows XP SP2. I have been
running the program at work all day today and
still can control the cameras, although it
has stopped working here previously also. The
only thing I have found to fix this is to
close everything out on the host computer and
re-open it again. Of course that wouldn't do
much good when you're away...
Logged

X10 Pro

  • Hero Member
  • *****
  • Helpful Post Rating: 23
  • Posts: 1416
Re: Remote scanning activation not working
« Reply #2 on: January 03, 2006, 01:43:09 PM »

This is something that we're currently
looking at.
Logged
 

X10.com | About X10 | X10 Security Systems | Cameras| Package Deals
© Copyright 2014-2016 X10.com All rights reserved.