Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

The Buster PiX10Hub is here! Created by the Community, for the Community.:)% #:)

Author Topic: Jeff H has a question  (Read 4168 times)

jeff h

  • Full Member
  • ***
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 25
Jeff H has a question
« on: February 16, 2005, 03:29:13 PM »

Well, It's time to try to turn the driveway
nights on/off with the motion sensor.

I tried creating a macro to run a Light
module first - with interesting results.

MS=C1, Module=E1, Macro=E2

Set E2 to fire when C1 fires before 10pm.
Turn E1 on for 1 minute then off.

But..

1.  First, it was hard to set it to watch
C1.  I finally changed the House Code that
the CM15A monitors in the hardware settings -
then all the C's showed up. Is there a
better way?

2.  I can turn light E1 on/off with a palm-
mad.  I can see C1 on the activity log.
But, running macro M2 does not turn the
light on/off when I run it manually, when C1
turns on, or with the palm-pad.  
Logged

Tuicemen

  • Administrator
  • Hero Member
  • ****
  • Helpful Post Rating: 271
  • Posts: 10074
  • I don't work for X10, I use it successfuly!
    • Tuicemen Forum
Re: Jeff H has a question
« Reply #1 on: February 16, 2005, 04:54:02 PM »

First make sure all devices are configured
corectly  lamp module set as a lamp module
appliance as an appliance,transcievers as
transcievers. Then go to the hardware
configuration make sure your transceived
house code is set to auto, let it update.
make sure all house codes you have show up
checked.If not set it to specific and
manualy check the corect ones. Your
monitored house code should be the one that
most of your modules are on.Make sure your
location is right and save the
configuration. That should do it!
Logged
Please Read Topic:
General Forum Etiquette
Before you post!

Find extra info @ My forum
 

X10.com | About X10 | X10 Security Systems | Cameras| Package Deals
© Copyright 2014-2016 X10.com All rights reserved.