Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

The X10Hub (PiX10Hub) is here! Created by the Community, for the Community.:)% #:)

Author Topic: Rats ate wiring...  (Read 16451 times)

Martin Salisbury

  • Guest
Rats ate wiring...
« on: November 19, 2004, 06:29:45 PM »

I've got a Ninja Pan and Tilt on both my
camera.  The one trained on the backyard
had the power cable eaten by rats.  I've
spliced the bad area out and reconnected
the two ends.  Red to Red - White to White
and then wrapped the copper wiring around
the two.  Still I get no power or movement
from the Pan and Tilt.  No Picture either.

Does X-10 offer parts such as wiring for
their products?  If not, does anyone know a
dealer or manufacturer who would have this
power cable from the Pan and Tilt?

Thanks....Marty  
Logged

Kenneth Herring

  • Guest
Re: Rats ate wiring...
« Reply #1 on: November 23, 2004, 10:09:30 PM »

'Seems that it should have worked. Do you
have a multi-meter? Can you check to see if
you're getting power from the power adapter?
Perhaps when the rats chewed through the
wires, the shorted them out and damaged the
power supply. I haven't checked but it would
also seem that X-10 would sell those
supplies seperately. If you were to buy the
power supply for the Ninja, you'll be
straight.
Logged

Kenneth Herring

  • Guest
Re: Rats ate wiring...
« Reply #2 on: November 23, 2004, 10:25:12 PM »

Okay. I looked and couldn't find, so chatted
with X-10 and they sell the Ninja power
supply separately for $24.99. The part
number is XM14A-TEL
Logged
 

X10.com | About X10 | X10 Security Systems | Cameras| Package Deals
© Copyright 2014-2016 X10.com All rights reserved.