Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

The Buster PiX10Hub is here! Created by the Community, for the Community.:)% #:)

Author Topic: PC Transceiver CM19A  (Read 18942 times)

age

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 4
PC Transceiver CM19A
« on: December 17, 2004, 09:42:30 PM »

Why is the CM19A Transceiver necessary with
the Ninja cameras?  I have a new ActiveHome
Pro CM15A Transceiver and plan to put my
cameras on House Code B (while my lights
are on A).  Why do I need MORE stuff on my
PC???

AGE
Logged

frank

  • Jr. Member
  • **
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 15
Re: PC Transceiver CM19A
« Reply #1 on: December 18, 2004, 10:32:42 PM »

You don't need one unless you want to use
the pan tilt functions of the Ninja.  We
need to do all we can to keep X10
financially sound.
Logged

age

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 4
Re: PC Transceiver CM19A
« Reply #2 on: December 20, 2004, 09:09:00 AM »

Yeah, but, but, but....  If I already have
a software package that manages my
connectinons, I already have a transceiver
that can talk to any housecode, all I am
doing is sending X10 line commands to the
appropriate device listening, why would I
need yet another device attached to my PC
to do the EXACT same thing as the other
device attached to my PC.

It's just X10 Line Commands.

AGE
Logged

WinS

  • Sr. Member
  • ****
  • Helpful Post Rating: 14
  • Posts: 106
Re: PC Transceiver CM19A
« Reply #3 on: December 21, 2004, 06:17:15 PM »

AGE
Before AHP, I was using the cm19a for my 4
cam system - but using MultiView app for
control.  As far as the cameras go, the cm15a
works like the cm19a.  With an app like MV or
Firecracker, the cm15a sends RF to a
transceiver as the cm19a did, and I've seen
no difference in operation.  My cm19a sits in
a drawer, and I continue to use MV with the
cr15a.

I think the pan/tilt feature is direct RF
from the remote control to the camera base,
so that should work for you in any AHP setup
you decide on.  I use the cr14a remote.
Logged

sam

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 5
Re: PC Transceiver CM19A
« Reply #4 on: January 19, 2005, 07:16:13 PM »

How did get the CM15a to work in place of
the pc transciever?
Logged
 

X10.com | About X10 | X10 Security Systems | Cameras| Package Deals
© Copyright 2014-2016 X10.com All rights reserved.