Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

The Buster PiX10Hub is here! Created by the Community, for the Community.:)% #:)

Author Topic: no problems w/ x10...  (Read 3711 times)

wendy

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 2
no problems w/ x10...
« on: March 22, 2005, 01:17:37 AM »

i had some interference from my neighbor w/
the wireless, told x10, they sent me wired.
no problem. fast, curtiuos, helpfull...just
wish they would sell longer or xtra wire for
them.
Logged

cj

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 3
Re: no problems w/ x10...
« Reply #1 on: March 26, 2005, 01:58:27 AM »

Wendy, If you need longer cable, get
adapter from rca to coax cable and run it
as far as you would need it around house.
I install X-10 products in my electrical
business and I worked on changing some
switch locations for a man 2 weeks ago that
were 8 years old. He had pool pumps and
pool lights and dock lights and used them a
lot so what can I say, 8 years pretty good
and still going good.
cj
Logged

j

  • Full Member
  • ***
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 43
Re: no problems w/ x10...
« Reply #2 on: March 31, 2005, 02:03:33 PM »

hey wendy just go out and buy some phone
adapter joiners and or some phone wire, but
make sure it is four wire and not just two.
has some phone wire you can get is only two
and that it won't work. only with four.. i
have four cams hooked up to the qaud
splitter. the length of cable is upto
175ft.per camera.
Logged
 

X10.com | About X10 | X10 Security Systems | Cameras| Package Deals
© Copyright 2014-2016 X10.com All rights reserved.