Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

The Buster PiX10Hub is here! Created by the Community, for the Community.:)% #:)

Author Topic: Cam on Floodcam not turning off  (Read 2662 times)

tha187um

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 2
Cam on Floodcam not turning off
« on: August 25, 2005, 12:58:55 PM »

Ok, I tried searching on this topic but I
couldnt find anything. Notice, I am not
having a problem with the lights, I have
that area pretty well covered. I hardly use
the cams, I have 4 so far set up, two flood
cams and two wireless... floodcam #1 DOES
NOT turn the camera off, so when I switch
from floodcam 1 to floodcam 2, I get the
mixed video signal, the same if I turn on
wirelesscam 1 or 2. I know just the
switching away from one cam to the other,
it turns off the previous cam. It is not
doing that, I have tried pressing off on
the remote for that particular floodcam and
it does not turn off the cam. I switched
off the power for that line and so far that
is the only way I can get that camera off
to be able to view the rest, now whats the
point on getting an automated cam if I have
to manually switch it off and on. I have
tried both the manual settings and the auto
settings for the cam, neither one responds,
the cam stays on all the time.

any suggestions? Thanks!
Logged

tha187um

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 2
Re: Cam on Floodcam not turning off
« Reply #1 on: August 25, 2005, 01:36:30 PM »

Ok, I found a solution, and it was a very
simple one that I overlooked on the
troubleshooting section. I just moved the
transceiver to a different outlet,
everything is working perfect now.
Logged
 

X10.com | About X10 | X10 Security Systems | Cameras| Package Deals
© Copyright 2014-2016 X10.com All rights reserved.