Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

The X10Hub (PiX10Hub) is here! Created by the Community, for the Community.:)% #:)

Author Topic: X10-WS467 Wall Switch On Off Switch Not Working  (Read 19423 times)

allan sadowski

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 1
X10-WS467 Wall Switch On Off Switch Not Working
« on: November 14, 2005, 01:04:05 PM »

I have a X10-WS467 Wall Switch and the on off
switch does not work when pressed.

It will go on, off and dim with X10
controllers.

Does anyone know how to fix the on off
button?

Allan
Logged

Brian H

  • Community Organizer
  • Hero Member
  • ***
  • Helpful Post Rating: 288
  • Posts: 12645
Re: X10-WS467 Wall Switch On Off Switch Not Working
« Reply #1 on: November 14, 2005, 04:27:04 PM »

Sounds like the button on the front is
broken. Don't know if anyone has posted a
fix.
Logged

roger1818

  • Hero Member
  • *****
  • Helpful Post Rating: 28
  • Posts: 1072
  • Roger H.
Re: X10-WS467 Wall Switch On Off Switch Not Working
« Reply #2 on: November 14, 2005, 05:17:50 PM »

I agree with Brian.  This is a common problem.  A fix for this problem can be found at: http://www.idobartana.com/hakb/modifying_wall_switch.htm#Replacing the button
« Last Edit: October 16, 2009, 03:04:46 AM by -Bill- (of wgjohns.com) »
Logged

Brian H

  • Community Organizer
  • Hero Member
  • ***
  • Helpful Post Rating: 288
  • Posts: 12645
Re: X10-WS467 Wall Switch On Off Switch Not Working
« Reply #3 on: November 14, 2005, 06:44:24 PM »

Roger H. Thanks I thought I had seen it
somewhere
Logged
 

X10.com | About X10 | X10 Security Systems | Cameras| Package Deals
© Copyright 2014-2016 X10.com All rights reserved.