Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

The X10Hub (PiX10Hub) is here! Created by the Community, for the Community.:)% #:)

Author Topic: All lights out  (Read 7746 times)

jim

  • Full Member
  • ***
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 36
All lights out
« on: December 04, 2005, 09:54:56 AM »

I have an all lights out function my
security system tht uses X-10 commands to
my outside lights. The secuiry systemn is
not X-10 buts sends A code when I use theat
function. It does not even show A1, just A
in the AHP log of events. The problems is
that it turns off other units using othe
housecodes. How can I prevent this? I have
tried removing the other codes from the
transceived list with no success.
Logged

Brian H

  • Community Organizer
  • Hero Member
  • ***
  • Helpful Post Rating: 289
  • Posts: 12677
Re: All lights out
« Reply #1 on: December 04, 2005, 10:21:43 AM »

Other House Codes? I have seen all units off
and all lights off X10 commands but they are
house code specfic.
Logged

jim

  • Full Member
  • ***
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 36
Re: All lights out
« Reply #2 on: December 05, 2005, 12:14:45 PM »

I found that my alrm system sends all
lights out to all A & B house codes. I
changed my house codes and eliminated the
problem. Weird setup fpr sure.
Logged

Brian H

  • Community Organizer
  • Hero Member
  • ***
  • Helpful Post Rating: 289
  • Posts: 12677
Re: All lights out
« Reply #3 on: December 05, 2005, 04:17:06 PM »

OH that can do it.
Logged
 

X10.com | About X10 | X10 Security Systems | Cameras| Package Deals
© Copyright 2014-2016 X10.com All rights reserved.