Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

The X10Hub (PiX10Hub) is here! Created by the Community, for the Community.:)% #:)

Author Topic: Installed My House Online and lost Video feed in Active HomePro  (Read 7618 times)

fisher

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 4

I once again re-installed AHP and My House Online.  The live picture feed from the single camera I have installed so far was working fine with AHP.  I then installed  MyHouse Online and now there is NO live picture feed available!  The settings are correct on the camera and in the software... but nothing now.

Why is this all so difficult to get working!?!?!?!  Any assistance will be greatly appreciated.  This is very frustrating!
Logged

Dan Lawrence

  • Hero Member
  • *****
  • Helpful Post Rating: 68
  • Posts: 3991
Re: Installed My House Online and lost Video feed in Active HomePro
« Reply #1 on: March 05, 2006, 02:08:04 PM »

My guess: Get rid of MyHouse Online.  If the camera works fine in AHP, The problem is with Myhouse Online. Read all the posts about all the problems connceting to the server.  There are bugs galore with it.
Logged
I don't SELL this stuff... BUT I sure do ENJOY using it!!!

Mystyx

  • Hero Member
  • *****
  • Helpful Post Rating: 3
  • Posts: 201
  • eye see you
Re: Installed My House Online and lost Video feed in Active HomePro
« Reply #2 on: March 05, 2006, 02:12:07 PM »

Check this topic...

There is a list I put up for current problems here!

are these problems still there without cameras? only with say controlling lights & appliance modules?
« Last Edit: March 05, 2006, 02:15:06 PM by Mystyx »
Logged
Anything is Possible, NOW!! But What can I afford?!
I Can't Afford Time, cause Money is so Important!!
 

X10.com | About X10 | X10 Security Systems | Cameras| Package Deals
© Copyright 2014-2016 X10.com All rights reserved.