Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

The Buster PiX10Hub is here! Created by the Community, for the Community.:)% #:)

Author Topic: Insteon Repeater  (Read 19803 times)

Ringmaster

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 8
Insteon Repeater
« on: March 22, 2006, 11:41:17 AM »

I have quite a few X-10 modules, and the Smarthome software.  The Insteon modules have a greater repeater capacity; will this help increase the repeating signals of my X-10 modules, if I add several Insteon modules to my system?
Logged

Tuicemen

  • Administrator
  • Hero Member
  • ****
  • Helpful Post Rating: 271
  • Posts: 10061
  • I don't work for X10, I use it successfuly!
    • Tuicemen Forum
Re: Insteon Repeater
« Reply #1 on: March 22, 2006, 11:46:56 AM »

You might get a quicker responce if you post at Accessha.com as it has become the place to get answers about smarthome stuff! ;) :)
Logged
Please Read Topic:
General Forum Etiquette
Before you post!

Find extra info @ My forum

Brian H

  • Community Organizer
  • Hero Member
  • ***
  • Helpful Post Rating: 291
  • Posts: 12817
Re: Insteon Repeater
« Reply #2 on: March 22, 2006, 02:41:30 PM »

Directly from the Smarthome/Insteon Help files. NO X10 signals are not repeated and a coupler or repeater is still reccommended if you are using them in the X10 mode. I still have a repeater in my mix of things.
I also would say accessha.com for varied ideas and thoughts.
Logged
 

X10.com | About X10 | X10 Security Systems | Cameras| Package Deals
© Copyright 2014-2016 X10.com All rights reserved.