Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

The X10Hub (PiX10Hub) is here! Created by the Community, for the Community.:)% #:)

Author Topic: Anyone gotten MyHouse to work as a webcam?  (Read 11859 times)

cary

  • Full Member
  • ***
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 37
Anyone gotten MyHouse to work as a webcam?
« on: March 22, 2006, 10:15:41 PM »

I've tried for the past several months and versions up to 3.2.0.1 to operate MyHouse as a Webcam. Per the documentation - "The "Include time in filename" check-box determines whether each image you upload will be its own file, or if each new file overwrites the old file. If you want to use MyHouse to operate as a web cam, you will want to keep this box un-checked." Even with the box unchecked my uploaded filenames include timestamp info and thus precludes me from using MyHouse as a webcam. I'm running W2K. I've gotten feedback from technical support that they are aware of the issue and will look at it. It's been a few months. I was wondering if anyone with any configuration has gotten this to work as a webcam. I'd appreciate any feedback. Thanks
Logged

cary

  • Full Member
  • ***
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 37
Re: Anyone gotten MyHouse to work as a webcam?
« Reply #1 on: March 31, 2006, 02:26:55 PM »

X10 Pro - Any updates on this issue?
Logged

Tuicemen

  • Administrator
  • Hero Member
  • ****
  • Helpful Post Rating: 263
  • Posts: 9325
  • I don't work for X10, I use it successfuly!
    • Tuicemen Software
Re: Anyone gotten MyHouse to work as a webcam?
« Reply #2 on: May 14, 2006, 07:48:50 PM »

Not sure if this will help you until the timestamp thingy is worked out.
Use the auto stills option Download X10dispatcher(free addon) it will save the newest pic from the cam and rename it. then use the ftpuploader that gets install in the X10dispatcher folder to upload the pic you can specify how frequently! Currently it will work with 4 cams.
A few of us users are doing this as a work arround besides X10dispatcher will do lots of other things AHP can't yet! ;)
Logged
Please Read Topic:
General Forum Etiquette
Before you post!

Find extra info @ My forum

cary

  • Full Member
  • ***
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 37
Re: Anyone gotten MyHouse to work as a webcam?
« Reply #3 on: June 02, 2006, 08:05:24 AM »

Thanks for the reply and the guidance Tuicemen. I'll check it out.
Logged
 

X10.com | About X10 | X10 Security Systems | Cameras| Package Deals
© Copyright 2014-2016 X10.com All rights reserved.