Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

The X10Hub (PiX10Hub) is here! Created by the Community, for the Community.:)% #:)

Author Topic: CM11A and TM751  (Read 12626 times)

INeedSomeHelp

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 7
CM11A and TM751
« on: July 07, 2006, 06:58:03 AM »

Can i use TM751 as Appliance module with CM11A? If so, how ? what module should I select in activehome to represent TM751?
Thanks
Logged

Brian H

  • Community Organizer
  • Hero Member
  • ***
  • Helpful Post Rating: 288
  • Posts: 12664
Re: CM11A and TM751
« Reply #1 on: July 07, 2006, 07:01:11 AM »

No as the TM751 has NO Powerline receiver in it; only an RF receiver for remotes and motion sensors . Only an RF remote sending on the House Code Dial Setting / Unit 1 will control a TM751.
Logged

INeedSomeHelp

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 7
Re: CM11A and TM751
« Reply #2 on: July 07, 2006, 07:13:23 AM »

Thanks. In that case I will just settle with my lamp modules.
Logged
 

X10.com | About X10 | X10 Security Systems | Cameras| Package Deals
© Copyright 2014-2016 X10.com All rights reserved.