Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

The X10Hub (PiX10Hub) is here! Created by the Community, for the Community.:)% #:)

Author Topic: Ok i am a Rookie  (Read 7609 times)

Edgarphs

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 1
Ok i am a Rookie
« on: September 01, 2006, 04:38:46 PM »

Hi guys ,Please help me , I just bought a whole x10 system
and I am having problems trying to view my cameras thru a diffrent computer ..

on the Main Computer i have install all the softwares
i am able to view the cameras and stuff

but when i go to myhouse.x10.com to log in
it is asking for a User Name and password ..

Do I make up a user name and password ?
and when i do it seems like its trying to find a connection

it connects and then disconnects and so for.. 

please help , aim about to ask for my money back  >:(
Logged

Tuicemen

  • Administrator
  • Hero Member
  • ****
  • Helpful Post Rating: 263
  • Posts: 9259
  • I don't work for X10, I use it successfuly!
    • Tuicemen Software
Re: Ok i am a Rookie
« Reply #1 on: September 01, 2006, 04:59:04 PM »

On your main pc that has AHP installed click on Myhouse then userconfiguration the add the usernames /passwords and permissions!
See  MyHouse Password: how to erase? for a pic of the setup screen!
« Last Edit: September 01, 2006, 05:13:40 PM by Tuicemen »
Logged
Please Read Topic:
General Forum Etiquette
Before you post!

Find extra info @ My forum
 

X10.com | About X10 | X10 Security Systems | Cameras| Package Deals
© Copyright 2014-2016 X10.com All rights reserved.