Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

The Buster PiX10Hub is here! Created by the Community, for the Community.:)% #:)

Author Topic: SH624 Quit working properly **Anyone out there w/ a working system???  (Read 7154 times)

lynnymoore

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 7

The SH624 worked fine the first day!

The next day it started lighting two different lights when I turned on a lamp module instead of the one I pushed.
I turn a lamp off and another one turns on then off a few seconds later or sometimes stays on altogether.

While one of my lights will not turn on at all now...no matter what I do.

It's not like a have a lot of them. This is three lamp modules I am talking about. I even took all the windows and doors offline thinking they were complicating matters. Nada.

I assumed a lot about this system it seems. Is anyone out there successfully using the x10 system in their home for security and automation? If so, what's the secret?

I am starting to get upset since I just spent a bundle of money on this.
Logged

TakeTheActive

  • Hero Member
  • *****
  • Helpful Post Rating: 126
  • Posts: 1047
  • Old !@#$% Tinkerer!
Re: SH624 Quit working properly **Anyone out there w/ a working system???
« Reply #1 on: September 07, 2006, 08:42:19 PM »

The SH624 worked fine the first day!

...I am starting to get upset since I just spent a bundle of money on this.

...I assumed a lot about this system it seems.

Is anyone out there successfully using the x10 system in their home for security and automation?

If so, what's the secret?

I am! For almost 30 years...  ;D

Set aside a good-sized block of time (ranging from several hours to several days), and start reading here: TTA's X10 Troubleshooting Tips Thread  (Read 288 times)

Follow *ALL* the LINKs and read them too! 

When you've mapped out your circuits and gone through the Troubleshooting Flowchart, come back and we'll see where you're at.  ;)
Logged
Low Post Count != Low Knowledge - High Post Count != High Knowledge ;)

ADVICE TO X-10 NEWBIES FROM AN X-10 OLD-TIMER

lynnymoore

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 7
Re: SH624 Quit working properly **Anyone out there w/ a working system???
« Reply #2 on: September 09, 2006, 01:40:54 PM »

Thanks for the great links and advice Old Timer! I will...when I have time.  ::)

Logged
 

X10.com | About X10 | X10 Security Systems | Cameras| Package Deals
© Copyright 2014-2016 X10.com All rights reserved.