Please login or register.

Login with username, password and session length

Author Topic: MONITORING STATION  (Read 4215 times)

BURGLARY911

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 1
MONITORING STATION
« on: January 02, 2009, 04:59:14 PM »

CAN X10 SECURITY SYSTEM BE CONFIGURED TO SEND A ALARM SIGNAL TO ANY  MONITORING STATION BESIDE OCA
Logged

tom j

  • Hero Member
  • *****
  • Helpful Post Rating: 16
  • Posts: 1270
Re: MONITORING STATION
« Reply #1 on: February 14, 2009, 07:17:09 AM »

The Monitor Plus uses a proprietary system as far as I know and can not but some monitoring companies say they can configure most systems so.... maybe but I wouldn't bet on it and definitely not using the Protector Plus, maybe with the Monitor Plus that x10 makes which supports the digital codes necessary for this.  ;)


Tom j.
« Last Edit: February 17, 2009, 02:00:30 PM by tom j »
Logged

tom j

  • Hero Member
  • *****
  • Helpful Post Rating: 16
  • Posts: 1270
Re: MONITORING STATION
« Reply #2 on: February 21, 2009, 03:58:00 PM »

Going to contact a few monitoring companies and ask actually hadn't thought about it, until you mentioned it. This would be the Monitor Plus though, seems like it might be possible will copy part of the manual and send it to them. The place I'm considering is only 8.99 a month with no long term contract with a one time 30 dollars setup fee. hummmm -:)


Tom j.
Logged
 

X10.com | About X10 | X10 Security Systems | Cameras| Package Deals
© Copyright 2014-2016 X10.com All rights reserved.