Please login or register.

Login with username, password and session length

Author Topic: Start Camera Scan  (Read 9526 times)

davideinmd

  • Sr. Member
  • ****
  • Helpful Post Rating: 3
  • Posts: 82
Start Camera Scan
« on: November 15, 2009, 02:18:22 PM »

I thought I saw this answer posted a long time ago but I can't find it now. My cameras work fine but I can't get the Start Camera Scan to work. It's greyed out in the pull down menu and I get no 'finger' cursor on the button. I can switch using the left-right buttons. I tried unplugging the va12a from the computer and replugging and I tried uninstalling and reinstalling the driver and rebooting..all that junk. It used to work and I had this problem once before but I don't remember how to fix it. Any help?
Logged

davideinmd

  • Sr. Member
  • ****
  • Helpful Post Rating: 3
  • Posts: 82
Re: Start Camera Scan
« Reply #1 on: November 15, 2009, 02:33:51 PM »

Well now, I see that my cameras got moved from the scan cameras back to the available cameras in the multi-cam preferences. So ok. Now the drop-down menu allows me to scan, just not the button. Weird.
Logged

davideinmd

  • Sr. Member
  • ****
  • Helpful Post Rating: 3
  • Posts: 82
Re: Start Camera Scan
« Reply #2 on: November 15, 2009, 02:35:57 PM »

Well, restarted AHP and now the button works too. So nevermind. I'll leave this here ya want in case someone else has that problem.
Logged
 

X10.com | About X10 | X10 Security Systems | Cameras| Package Deals
© Copyright 2014-2016 X10.com All rights reserved.