Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Author Topic: Active home pro macros and timer  (Read 2601 times)

schmuttis

  • Full Member
  • ***
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 53
Active home pro macros and timer
« on: January 28, 2011, 10:13:35 AM »

I'm a relative newbie to Active Home Pro and just getting into writing macros. I have several macros that are triggered by eagle eyes. When the eagle eye detects motion, it rings a chime and turns on lights.

Is there some type of timer that I could use with the macro so the chimes only ring during waking hours and the lights are only turned on after dusk?

Thanks for your help.
Logged

dave w

  • Community Organizer
  • Hero Member
  • ***
  • Helpful Post Rating: 138
  • Posts: 6110
Re: Active home pro macros and timer
« Reply #1 on: January 28, 2011, 10:19:15 AM »

Use SmartMacro to make conditional macros. i.e "IF nighttime AND motion sensor...."
Logged
"This aftershave makes me look fat"

Tuicemen

  • Administrator
  • Hero Member
  • ****
  • Helpful Post Rating: 276
  • Posts: 10310
  • I don't work for X10, I use it successfuly!
    • Tuicemen Forum
Re: Active home pro macros and timer
« Reply #2 on: January 28, 2011, 10:35:23 AM »

As dave w stated: you'll need the SmartMacro Plug-in in order to make any macros that have conditions in them which is what your looking to do.
In the macro designer above the text box will be a button "Uses Conditions" pressing it will allow you to add conditions.
 >!
Logged
Please Read Topic:
General Forum Etiquette
Before you post!

Find extra info @ My forum
 

X10.com | About X10 | X10 Security Systems | Cameras| Package Deals
© Copyright 2014-2016 X10.com All rights reserved.