Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Author Topic: Anyone know why I would be seeing these on my HA setup?  (Read 2625 times)

orcusomega

  • Sr. Member
  • ****
  • Helpful Post Rating: 6
  • Posts: 97
Anyone know why I would be seeing these on my HA setup?
« on: May 04, 2011, 08:42:42 AM »

I am seeing these PLC commands on my home power lines:

8:05:33 AM: recvrf m1 socialite,97,7b,f8,98,84

Few problems - first of all I have nothing on M1... second of all I have no idea what socialite isand third of all it shows interesting extended information...

Anyone have any ideas what it is (and how I can make sure the M1 doesnt become something that trips my garage door)

Thanks,

Bob
Logged

Noam

  • Community Organizer
  • Hero Member
  • ***
  • Helpful Post Rating: 49
  • Posts: 2810
Re: Anyone know why I would be seeing these on my HA setup?
« Reply #1 on: May 04, 2011, 11:18:24 AM »

It's been on the Bug List for a while now.

You can see the full AHP Bug List (or at least what users have reported as bugs) here:
http://forums.x10.com/index.php?topic=22373.0
Logged

Tuicemen

  • Administrator
  • Hero Member
  • ****
  • Helpful Post Rating: 277
  • Posts: 10312
  • I don't work for X10, I use it successfuly!
    • Tuicemen Forum
Re: Anyone know why I would be seeing these on my HA setup?
« Reply #2 on: May 04, 2011, 07:43:13 PM »

 The m1 sociallite commands are from security sensors.
replacing the batteries in the problem sensor will sometimes stop this.
Others have reported resetting the sensor also helps.
Personally I've been able to stop all but one from sending this info.
Since you don't have anydevices on this house code I'd remove that house code from your transceived codes
 >!
Logged
Please Read Topic:
General Forum Etiquette
Before you post!

Find extra info @ My forum
 

X10.com | About X10 | X10 Security Systems | Cameras| Package Deals
© Copyright 2014-2016 X10.com All rights reserved.