Please login or register.

Login with username, password and session length

Author Topic: Crappy signal... need help  (Read 1504 times)

widener

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 1
Crappy signal... need help
« on: June 07, 2012, 02:55:53 PM »

 B:( I am a newb to x10 camera systems.  I just bought a 6 cam wireless system but have been running into issues. My house is a single story brick house @ 2000 sq ft -/+. I noticed that my signal was VERY weak trying to get it through the brick so I installed my receivers outside and the signals are still pretty poor. Does anyone have any advice as to what the max distance for wireless x10 cams are and what I can do to improve the signal?  I have 4 cameras pointed along my driveway in different directions and 2 on my storage shed that is less than 50 ft from the nearest receiver. The ones on the house are only 20 ft from my main receiver. Here is a picture of the layout. I can see the ones on the house but they are VERY fuzzy while the ones on the storage shed are very distorted.
Logged

Brian H

  • Community Organizer
  • Hero Member
  • ***
  • Helpful Post Rating: 301
  • Posts: 13104
Re: Crappy signal... need help
« Reply #1 on: June 07, 2012, 04:06:01 PM »

You are switching them On and Off so only one is on at a time? More than one On at a time can interfere with each other.
Are they the Pro Line of the cameras or the 2.4GHz ones?
Logged
 

X10.com | About X10 | X10 Security Systems | Cameras| Package Deals
© Copyright 2014-2016 X10.com All rights reserved.