Please login or register.

Login with username, password and session length
Pages: 1 2 [3]

Author Topic: WM100  (Read 11821 times)

AMXoldhack

  • Full Member
  • ***
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 42
Re: WM100
« Reply #30 on: October 07, 2020, 08:28:14 PM »

Brobin,
 :( Sorry for leaving my thread in this conversation unattended, something came up which requires immediate surgery.
I should be back here with my persistent  ;D Questions in a week or so-

Chris
Logged

brobin

  • Hero Member
  • *****
  • Helpful Post Rating: 157
  • Posts: 1415
Re: WM100
« Reply #31 on: October 07, 2020, 08:39:14 PM »

Best wishes for a speedy recovery my friend!
Logged

carlf40216@yahoo.com

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 3
Re: WM100
« Reply #32 on: February 05, 2022, 02:01:22 PM »

I am another newbie for one of these wm100 hub.  I just ordered one and waiting on delivery.  I have a cm15 running about 60 light and fan switches with some other things like irrigation and well pumps and other household things.  I use macros for about everything so can I get the new wm100 to turn on a macro stored inside of a cm15 if i tell it to from my phone.  I guess I want to set up that macro on the cm15 just like it was a normal x-10 module.  Yes, I use ahp and have since it came out after the original ah.  If the wm100 won't let me set the macro up just ike it was a module then I might as well send it back when it gets here.  I'm 70+ and just need the simple things. Thanks for all the information available here that helps light my way.  Respectfully,  Carl 
Logged

Tuicemen

  • Administrator
  • Hero Member
  • ****
  • Helpful Post Rating: 282
  • Posts: 10501
  • I don't work for X10, I use it successfuly!
Re: WM100
« Reply #33 on: February 05, 2022, 05:47:03 PM »

if you wish to turn on a macro that is loaded on your CM15 and it is triggered by a X10 module then the WM100 should be able to do it.
If you wish to recreate that macro in the WM100 then that may not be possible as the macros are very limited in their options.
There are a number of ways you can call macros in the cm15 from your phone if they are triggered by a module on/off status.
Some are simpler then others to setup.
Logged
Please Read Topic:
General Forum Etiquette
Before you post!

carlf40216@yahoo.com

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 3
Re: WM100
« Reply #34 on: February 10, 2022, 09:49:43 PM »

 Thank you Tuiceman
Logged
Pages: 1 2 [3]
 

X10.com | About X10 | X10 Security Systems | Cameras| Package Deals
© Copyright 2014-2016 X10.com All rights reserved.