Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Author Topic: cant get alexa to discover devices  (Read 209 times)

bobbyds1

  • Full Member
  • ***
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 55
cant get alexa to discover devices
« on: February 19, 2021, 09:23:28 AM »

I just up grated ha-bridge to 5.4.0 with no problems to Pi. I can access ha bridge from my windows PC but when i ask alexa to discover new devices it keeps reply no new devices can be found. What do i need to do.

Please help.
Logged

petera

  • PI Expert
  • Hero Member
  • ******
  • Helpful Post Rating: 21
  • Posts: 1685
Re: cant get alexa to discover devices
« Reply #1 on: February 19, 2021, 01:13:16 PM »

I just up grated ha-bridge to 5.4.0 with no problems to Pi. I can access ha bridge from my windows PC but when i ask alexa to discover new devices it keeps reply no new devices can be found. What do i need to do.

Please help.

Read this post http://forums.x10.com/index.php?topic=31445.msg186973#new
Logged

Tuicemen

  • Administrator
  • Hero Member
  • ****
  • Helpful Post Rating: 275
  • Posts: 10298
  • I don't work for X10, I use it successfuly!
    • Tuicemen Forum
Re: cant get alexa to discover devices
« Reply #2 on: February 19, 2021, 04:59:54 PM »

Is the HG helper turned on in HA-Bridge with correct info?
can you turn on devices from inside HA-Bridge?
Have you re-added your devices after the Upgrade? You shouldn't have had to but doing so and getting one out of order would mess things up.
Did you remove your devices from Alexa prior to discovery? If so this need to be done one at a time, a mass forget usually fails. This can be seen if you stop HA-Bridge and ask Alexa to discover, devices will reappear but Alexa says no devices found.
Logged
Please Read Topic:
General Forum Etiquette
Before you post!

Find extra info @ My forum
 

X10.com | About X10 | X10 Security Systems | Cameras| Package Deals
© Copyright 2014-2016 X10.com All rights reserved.