Please login or register.

Login with username, password and session length

Author Topic: iWitness / Cams Must Be Working Well ??  (Read 8147 times)

SteveRF

  • Hero Member
  • *****
  • Helpful Post Rating: 13
  • Posts: 410
iWitness / Cams Must Be Working Well ??
« on: September 14, 2005, 05:37:21 PM »

iWitness must be working well. I have not
seen much activity here lately.  Either all
is well or all have left.  I bit off on a few
Xcam2's and a low light to see for myself if
the quality and reliability was good enough
to continue with iWitness and the upcoming
internet plug-in.  My current system
(AHP/Macros') is performing well and I am
anxious to expand.  Anyone with news
concerning cameras or iWitness ?? I'd be
interested in your comments and opinions.
Regards,
SteveRF    
Logged

Tuicemen

  • Administrator
  • Hero Member
  • ****
  • Helpful Post Rating: 282
  • Posts: 10511
  • I don't work for X10, I use it successfuly!
    • Tuicemen Forum
Re: iWitness / Cams Must Be Working Well ??
« Reply #1 on: September 15, 2005, 12:54:59 PM »

You'll like the way X10dispatch works with
iWitness. I think most of the "iWitness
posters" are beta testing the internet
plugin which is proving to be more of a
challenge for X10.
Logged
Please Read Topic:
General Forum Etiquette
Before you post!

SteveRF

  • Hero Member
  • *****
  • Helpful Post Rating: 13
  • Posts: 410
Re: iWitness / Cams Must Be Working Well ??
« Reply #2 on: September 15, 2005, 10:05:04 PM »

Tuicemen,
Thanks for the response.  I wont be moving to
iWitness until I am happy with the
cams...They should arrive tomorrow or
Saturday.  Concerning iWitness, did X10 issue
a recommended min machine config ?  I saw
several posts complaining about
speed/response etc.  In your opinion, will a
1 gig/p4 or 1 gig dual P4 be enough
horsepower for iWitness live ?
regards,
SteveRF

Logged

SteveRF

  • Hero Member
  • *****
  • Helpful Post Rating: 13
  • Posts: 410
Re: iWitness / Cams Must Be Working Well ??
« Reply #3 on: September 15, 2005, 10:12:03 PM »

Tuicemen,
OOPS...I meant 1gig "P3" or Dual 1 gig "P3"
NOT P4.  The machine I am current using for
AHP is a dual 1gig P3 with XP/Pro.  I was
wondering if that is enough horsepower for
iWitness.
Regards,
SteveRF
Logged

Tuicemen

  • Administrator
  • Hero Member
  • ****
  • Helpful Post Rating: 282
  • Posts: 10511
  • I don't work for X10, I use it successfuly!
    • Tuicemen Forum
Re: iWitness / Cams Must Be Working Well ??
« Reply #4 on: September 16, 2005, 07:18:25 AM »

you should have no problem I'm running a p3
700mhz with 1gig of mem and have no problems
with iWitness. I don't have any pan and tilt
cams and don't use the video capture though.
Logged
Please Read Topic:
General Forum Etiquette
Before you post!

raym

  • Sr. Member
  • ****
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 119
Re: iWitness / Cams Must Be Working Well ??
« Reply #5 on: September 16, 2005, 02:48:55 PM »

Works good, resolution is average.

Please see

http://users.adelphia.net/~krmiller
Logged

happy4me

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 2
Re: iWitness / Cams Must Be Working Well ??
« Reply #6 on: September 23, 2005, 02:57:23 AM »

Can't get cams to work properly. They
worked 10 min ago now can't get video??
Logged
 

X10.com | About X10 | X10 Security Systems | Cameras| Package Deals
© Copyright 2014-2016 X10.com All rights reserved.