Please login or register.

Login with username, password and session length

Author Topic: Motion and Chime  (Read 5764 times)

brian c

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 1
Motion and Chime
« on: March 06, 2005, 11:40:15 AM »

I have a Motion Sendor (M2) that Triggers a
Macro (M2) which actives a CHIME A13 and
then delays for 2 minutes.  Problem is as
long as there is motion the chime keeps
chiming.  I only want the chime to chime
once every minute while motion is sensed.

I have played around with a number of
combinations and nothing works.

Any suggestions and help appreciated.

Thanks in advance,
Brian
Logged

joe s.

  • Hero Member
  • *****
  • Helpful Post Rating: 4
  • Posts: 194
Re: Motion and Chime
« Reply #1 on: March 06, 2005, 12:33:55 PM »

If you have Smart Macros plugin - possibly
this will help (I haven't used it - but
people on this site have).
http://forums.accessx10.com/showthread.php?s=&threadid=8
Logged

danno

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 9
Re: Motion and Chime
« Reply #2 on: April 06, 2005, 09:36:55 AM »

The macro will execute from the beginning
again each time it is called.  I do
something similar to you (except with a 10
minute delay).  I set flag 1 and use a
conditional macro to only execute the macro
if the flag is cleared.  You need to use
two macros to accomplish this though so
that the original macro with the 10 minute
delay and clear the flag at the end.
Logged

ekski

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 1
Re: Motion and Chime
« Reply #3 on: May 28, 2005, 03:57:33 AM »

Simple Chime Fix:
make a (phatom)switch in ahp ON MONITORED
house code.  If h15 is on and flag 2 is off
set flag 2 play chime wait 5 minutes clear
flag 2 else if h15 is off flash lamp
Logged
 

X10.com | About X10 | X10 Security Systems | Cameras| Package Deals
© Copyright 2014-2016 X10.com All rights reserved.