Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Author Topic: Activity monitor/Macro error  (Read 6417 times)

bob

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 3
Activity monitor/Macro error
« on: December 13, 2004, 05:58:55 PM »

The activity monitor is giving incorrect
readings.

I have a macro that is triggered by a timer,
it turns on E7 and E8, waits 20 minutes and
turns on E6.
While observing the Activity Monitor at the
time the macro is supposed to run, it stated:
Macro E6
Macro E ON
And nothing else for the next 30 minutes.

In reality, E7 and E8 did turn on at the
correct time, and E6 stayed off.  However, E6
did not come on 20 minutes later.
This was all reflected correctly by the
status report in AHP.
Logged

X10 Pro

  • Hero Member
  • *****
  • Helpful Post Rating: 23
  • Posts: 1416
Re: Activity monitor/Macro error
« Reply #1 on: December 13, 2004, 06:12:55 PM »

Bob: Does the information come through
correctly when you leave the Activity Monitor
open while the macro fires?
Logged

bob

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 3
Re: Activity monitor/Macro error
« Reply #2 on: December 14, 2004, 12:23:13 PM »

X10,
The activity monitor was open when the macro
fired.   It seems that most activity
generated by macros does not show up on the
monitor.  But it is show correctly by the
status report.
Logged

bob

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 3
Re: Activity monitor/Macro error
« Reply #3 on: December 14, 2004, 12:25:59 PM »

X10,
I should have said, that the activity
generated by macros and 'triggered by timers'
does not show up on the activity monitor.  
Logged
 

X10.com | About X10 | X10 Security Systems | Cameras| Package Deals
© Copyright 2014-2016 X10.com All rights reserved.