Please login or register.

Login with username, password and session length

Author Topic: launch external program or VBscript  (Read 10577 times)

chuck

  • Jr. Member
  • **
  • Helpful Post Rating: 3
  • Posts: 12
launch external program or VBscript
« on: November 05, 2004, 05:00:43 PM »

I'd like to see Active Home Pro be abl eot
launch VBScripts based on triggerst from
timers, macros, x10 devices, etc.  This
would expant the capabilites of the macro
functions.  The product from Autom8it.com
does this and it is pretty handy.  I can use
VBS to generate emails, etc, based on motion
sensor triggers, etc.
Logged

lodtrack

  • Sr. Member
  • ****
  • Helpful Post Rating: 6
  • Posts: 103
Re: launch external program or VBscript
« Reply #1 on: December 07, 2010, 09:14:00 AM »

Is Autom8it still available? I used the beta version for quite some time and loved it. I have lost the downloaded file on a computer crash and cannot find a version anywhere....Thanks
Logged

Dan Lawrence

  • Hero Member
  • *****
  • Helpful Post Rating: 68
  • Posts: 3991
Re: launch external program or VBscript
« Reply #2 on: December 07, 2010, 01:45:12 PM »

autom8it is certainly available, go to www.intelligenthome.netfirms.com/autom8it.htm to get it.
Logged
I don't SELL this stuff... BUT I sure do ENJOY using it!!!

lodtrack

  • Sr. Member
  • ****
  • Helpful Post Rating: 6
  • Posts: 103
Re: launch external program or VBscript
« Reply #3 on: December 10, 2010, 07:52:29 AM »

I've been to that site after a google search, but darned if I can find a link for software that works. Almost every link I hit under products brings me a page of script for the web page? Years ago, it was a UK site and now???
Logged

Tuicemen

  • Administrator
  • Hero Member
  • ****
  • Helpful Post Rating: 282
  • Posts: 10511
  • I don't work for X10, I use it successfuly!
    • Tuicemen Forum
Re: launch external program or VBscript
« Reply #4 on: December 10, 2010, 09:35:36 AM »

AHP can fire off windows commands EXE file and BAT files so you should be able to fire a VBS file!
You may need to create a batch file to do it! ;)
Of coarse you also need the Smartmacros plug-in!
 >!
Logged
Please Read Topic:
General Forum Etiquette
Before you post!
 

X10.com | About X10 | X10 Security Systems | Cameras| Package Deals
© Copyright 2014-2016 X10.com All rights reserved.