Please login or register.

Login with username, password and session length

Author Topic: Scriptin  (Read 10028 times)

richard

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 8
Scriptin
« on: February 17, 2006, 10:21:03 PM »

The macros and timers are supposed to be
easy to use, but they are very combersom
and slow to set up.  I would like to see a
scripting language option made available.
I really think it would be much quicker to
program and analyze macro logic.
Logged

Charles Sullivan

  • Hero Member
  • *****
  • Helpful Post Rating: 94
  • Posts: 1565
    • HEYU - X10 Automation for Linux, Unix, and Mac OSX
Re: Scriptin
« Reply #1 on: February 18, 2006, 03:56:52 PM »

Richard:
You're back in the Dark Ages! :-)

Virtually no users today want to have to
learn scripting and type up a script, even if
it is 10 times faster to program.  It's GUI,
GUI, GUI all the way.

Logged
Yesterday it worked.
Today it doesn't work.
X10 on Windows is like that.

HEYU - X10 Automation for Linux, Unix, and Mac OS X     http://www.heyu.org

Tuicemen

  • Administrator
  • Hero Member
  • ****
  • Helpful Post Rating: 282
  • Posts: 10505
  • I don't work for X10, I use it successfuly!
Re: Scriptin
« Reply #2 on: February 18, 2006, 09:39:14 PM »

Charles Sullivan: Richard maybe in the Dark
Ages and true many users don't want to type
up scripts but they'd be the first to use
one made by someone else. :)
Logged
Please Read Topic:
General Forum Etiquette
Before you post!

emil

  • Sr. Member
  • ****
  • Helpful Post Rating: 2
  • Posts: 100
Re: Scriptin
« Reply #3 on: February 27, 2006, 08:24:41 AM »

I sure would like to see a simplified "C" compilier, then I wouldn't have to chain macros for else conditions.
Logged
ActiveHomePro 3.310
SmartMacros 3.310

Tuicemen

  • Administrator
  • Hero Member
  • ****
  • Helpful Post Rating: 282
  • Posts: 10505
  • I don't work for X10, I use it successfuly!
Re: Scriptin
« Reply #4 on: February 27, 2006, 10:59:28 AM »

richard & emil: Have you looked into the SDK?
Scripting was my first go at SDK now it turned me into a programer! :o ::) who'd of guessed it! ;D
I read somewhere a user was able to do this, maybe not yet to the extent you'd like. But who knows all what you can/can't do with it!  I don't think even X10 dreamed it would be used  in the ways some people have come up with.( I think it cut down on the plugin possibilities)
Logged
Please Read Topic:
General Forum Etiquette
Before you post!

emil

  • Sr. Member
  • ****
  • Helpful Post Rating: 2
  • Posts: 100
Re: Scriptin
« Reply #5 on: February 28, 2006, 08:30:59 AM »

I did for a bit but I would like to run standalone without the computer, don't see where the SDK allows this.
Logged
ActiveHomePro 3.310
SmartMacros 3.310

Tuicemen

  • Administrator
  • Hero Member
  • ****
  • Helpful Post Rating: 282
  • Posts: 10505
  • I don't work for X10, I use it successfuly!
Re: Scriptin
« Reply #6 on: February 28, 2006, 09:30:51 AM »

Your right as of yet the SDK doesn't alow downloading to the interface. :'( But if your planing on using cams or the internet the Cm15A has to be pluged into the PC all the time anyways. ::) ;) :)
Logged
Please Read Topic:
General Forum Etiquette
Before you post!
 

X10.com | About X10 | X10 Security Systems | Cameras| Package Deals
© Copyright 2014-2016 X10.com All rights reserved.