Please login or register.

Login with username, password and session length

Author Topic: Not all timers working  (Read 11405 times)

Stephan

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 2
Not all timers working
« on: February 27, 2006, 07:07:30 PM »

Since I upgraded to 3.201, my Monday morning timers have stoped working. What is going on this time. I tried reloading the interface last week, same problem this morning. I would like an answer.

Stephan
Logged

X10 Pro

  • Hero Member
  • *****
  • Helpful Post Rating: 23
  • Posts: 1416
Re: Not all timers working
« Reply #1 on: February 27, 2006, 07:15:28 PM »

What's kind of module is the timer for? Is the timer set for a specific time, or does it use dusk/dawn? Can you control that module from the ActiveHome screen?
Logged

Stephan

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 2
Re: Not all timers working
« Reply #2 on: February 28, 2006, 11:10:25 PM »

The timers are for weekdays only. They worked today. The modules are a lamp module and an appliance module. I also have in the timer repeat checked. The lamp on time is 6:00am & off at 7:25am. The appliance module controls a stereo and is set to come on at 6:01am and off at 7:20am. When the timers do not work, neather the on or off times work. I checked the interface time and date - they where correct. This is not the first time timers did not work after an update.

Stephan
Logged

Mystyx

  • Hero Member
  • *****
  • Helpful Post Rating: 3
  • Posts: 201
  • eye see you
Re: Not all timers working
« Reply #3 on: March 01, 2006, 01:41:18 AM »

Try Clearing Interface, Download Interface the unplug the cable from the CM15A to the PC USB and see if it fixes it since the patch?
Logged
Anything is Possible, NOW!! But What can I afford?!
I Can't Afford Time, cause Money is so Important!!
 

X10.com | About X10 | X10 Security Systems | Cameras| Package Deals
© Copyright 2014-2016 X10.com All rights reserved.