Please login or register.

Login with username, password and session length

Author Topic: Ninja camera display locks when clicking navigation after buying ActivePhone Pro  (Read 8889 times)

ccrider

  • Jr. Member
  • **
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 15

Just noticed...when it freezes, if I X it out, the green icon light goes out also, but when I X it out while it's running fine, the green light stays on. Also when it's froze, the Ninja is still moving..hitting the 'on air' button brings it back up, like nothing happened.....seems like a bug.

This is useless....How can I get my money back or at least go back to my previous ActiveHome program setup  pre-ActivePhone Pro?........Preferably...... get it fixed.

Is there Tech support for issues like this?
Thanks Much,

How do I keep from posting a 'Poll'.....system forced me to....oddd

Also getting an x10 module crash sometimes....below.


szAppName : X10nets.exe     szAppVer : 1.0.0.1     szModName : x10net.dll    
szModVer : 3.0.0.315     offset : 00092ee0
------------------

appcompat.txt

<?xml version="1.0" encoding="UTF-16"?>
<DATABASE>
<EXE NAME="X10nets.exe" FILTER="GRABMI_FILTER_PRIVACY">
    <MATCHING_FILE NAME="ahcmd.exe" SIZE="61440" CHECKSUM="0x483C71FF" BIN_FILE_VERSION="3.0.0.305" BIN_PRODUCT_VERSION="3.0.0.305" PRODUCT_VERSION="3, 0, 0, 305" FILE_DESCRIPTION="X10 ActiveHome Scripting Commandline" COMPANY_NAME="X10 Wireless Technology, Inc." PRODUCT_NAME="ahcmd Module" FILE_VERSION="3, 0, 0, 305" ORIGINAL_FILENAME="ahcmd.exe" INTERNAL_NAME="ahcmd" LEGAL_COPYRIGHT="Copyright 1999-2004 X10 Wireless Technology, Inc." VERFILEDATEHI="0x0" VERFILEDATELO="0x0" VERFILEOS="0x4" VERFILETYPE="0x2" MODULE_TYPE="WIN32" PE_CHECKSUM="0x0" LINKER_VERSION="0x0" UPTO_BIN_FILE_VERSION="3.0.0.305" UPTO_BIN_PRODUCT_VERSION="3.0.0.305" LINK_DATE="01/20/2011 02:02:54" UPTO_LINK_DATE="01/20/2011 02:02:54" VER_LANGUAGE="English (United States) [0x409]" />
    <MATCHING_FILE NAME="ahscript.dll" SIZE="125440" CHECKSUM="0xAD0499ED" BIN_FILE_VERSION="3.0.0.313" BIN_PRODUCT_VERSION="3.0.0.313" PRODUCT_VERSION="3, 0, 0, 313" FILE_DESCRIPTION="X10 ActiveHome Scripting Module" COMPANY_NAME="X10 Wireless Technology, Inc." PRODUCT_NAME="ahscript Module" FILE_VERSION="3, 0, 0, 313" ORIGINAL_FILENAME="ahscript.dll" INTERNAL_NAME="ahscript" LEGAL_COPYRIGHT="Copyright 1999-2004 X10 Wireless Technology, Inc." VERFILEDATEHI="0x0" VERFILEDATELO="0x0" VERFILEOS="0x4" VERFILETYPE="0x2" MODULE_TYPE="WIN32" PE_CHECKSUM="0x224EE" LINKER_VERSION="0x0" UPTO_BIN_FILE_VERSION="3.0.0.313" UPTO_BIN_PRODUCT_VERSION="3.0.0.313" LINK_DATE="05/16/2011 23:32:04" UPTO_LINK_DATE="05/16/2011 23:32:04" VER_LANGUAGE="English (United States) [0x409]" />
    <MATCHING_FILE NAME="x10.exe" SIZE="16384" CHECKSUM="0xA983BA84" BIN_FILE_VERSION="1.0.0.1" BIN_PRODUCT_VERSION="1.0.0.1" PRODUCT_VERSION="1, 0, 0, 1" FILE_DESCRIPTION="X10 Module" COMPANY_NAME="X10" PRODUCT_NAME="x10 Module" FILE_VERSION="1, 0, 0, 1" ORIGINAL_FILENAME="x10.exe" INTERNAL_NAME="x10" LEGAL_COPYRIGHT="Copyright 1999 X10" VERFILEDATEHI="0x0" VERFILEDATELO="0x0" VERFILEOS="0x4" VERFILETYPE="0x2" MODULE_TYPE="WIN32" PE_CHECKSUM="0x12E43" LINKER_VERSION="0x0" UPTO_BIN_FILE_VERSION="1.0.0.1" UPTO_BIN_PRODUCT_VERSION="1.0.0.1" LINK_DATE="12/30/1999 07:39:55" UPTO_LINK_DATE="12/30/1999 07:39:55" VER_LANGUAGE="English (United States) [0x409]" />
    <MATCHING_FILE NAME="x10net.dll" SIZE="1459712" CHECKSUM="0x92FC8B1F" BIN_FILE_VERSION="3.0.0.315" BIN_PRODUCT_VERSION="3.0.0.315" PRODUCT_VERSION="3, 0, 0, 315" FILE_DESCRIPTION="X10net Module" COMPANY_NAME="X10 Wireless Technology, Inc." PRODUCT_NAME="X10net Module" FILE_VERSION="3, 0, 0, 315" ORIGINAL_FILENAME="X10net.DLL" INTERNAL_NAME="X10net" LEGAL_COPYRIGHT="Copyright 1999-2002 X10 Wireless Technology, Inc." VERFILEDATEHI="0x0" VERFILEDATELO="0x0" VERFILEOS="0x4" VERFILETYPE="0x2" MODULE_TYPE="WIN32" PE_CHECKSUM="0x171DA5" LINKER_VERSION="0x0" UPTO_BIN_FILE_VERSION="3.0.0.315" UPTO_BIN_PRODUCT_VERSION="3.0.0.315" LINK_DATE="06/08/2011 22:08:54" UPTO_LINK_DATE="06/08/2011 22:08:54" VER_LANGUAGE="English (United States) [0x409]" />
    <MATCHING_FILE NAME="X10nets.exe" SIZE="20480" CHECKSUM="0xBC79CA7B" BIN_FILE_VERSION="1.0.0.1" BIN_PRODUCT_VERSION="1.0.0.1" PRODUCT_VERSION="1, 0, 0, 1" FILE_DESCRIPTION="X10 Module" COMPANY_NAME="X10" PRODUCT_NAME="x10 Module" FILE_VERSION="1, 0, 0, 1" ORIGINAL_FILENAME="x10.exe" INTERNAL_NAME="x10" LEGAL_COPYRIGHT="Copyright 1999 X10" VERFILEDATEHI="0x0" VERFILEDATELO="0x0" VERFILEOS="0x4" VERFILETYPE="0x2" MODULE_TYPE="WIN32" PE_CHECKSUM="0x0" LINKER_VERSION="0x0" UPTO_BIN_FILE_VERSION="1.0.0.1" UPTO_BIN_PRODUCT_VERSION="1.0.0.1" LINK_DATE="11/12/2001 21:31:47" UPTO_LINK_DATE="11/12/2001 21:31:47" VER_LANGUAGE="English (United States) [0x409]" />
    <MATCHING_FILE NAME="xsetup.dll" SIZE="106496" CHECKSUM="0x2EEAA13D" MODULE_TYPE="WIN32" PE_CHECKSUM="0x0" LINKER_VERSION="0x0" LINK_DATE="03/16/2010 23:55:18" UPTO_LINK_DATE="03/16/2010 23:55:18" />
</EXE>
<EXE NAME="kernel32.dll" FILTER="GRABMI_FILTER_THISFILEONLY">
    <MATCHING_FILE NAME="kernel32.dll" SIZE="989696" CHECKSUM="0x2D998938" BIN_FILE_VERSION="5.1.2600.5781" BIN_PRODUCT_VERSION="5.1.2600.5781" PRODUCT_VERSION="5.1.2600.5781" FILE_DESCRIPTION="Windows NT BASE API Client DLL" COMPANY_NAME="Microsoft Corporation" PRODUCT_NAME="Microsoft® Windows® Operating System" FILE_VERSION="5.1.2600.5781 (xpsp_sp3_gdr.090321-1317)" ORIGINAL_FILENAME="kernel32" INTERNAL_NAME="kernel32" LEGAL_COPYRIGHT="© Microsoft Corporation. All rights reserved." VERFILEDATEHI="0x0" VERFILEDATELO="0x0" VERFILEOS="0x40004" VERFILETYPE="0x2" MODULE_TYPE="WIN32" PE_CHECKSUM="0xFE572" LINKER_VERSION="0x50001" UPTO_BIN_FILE_VERSION="5.1.2600.5781" UPTO_BIN_PRODUCT_VERSION="5.1.2600.5781" LINK_DATE="03/21/2009 14:06:58" UPTO_LINK_DATE="03/21/2009 14:06:58" VER_LANGUAGE="English (United States) [0x409]" />
</EXE>
</DATABASE>

-------------------------

manifest.txt

Server=watson.microsoft.com
UI LCID=1033
Flags=1672016
Brand=WINDOWS
TitleName=X10 Module
DigPidRegPath=HKLM\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\DigitalProductId
ErrorText=If you were in the middle of something, the information you were working on might be lost.
Stage1URL=
Stage1URL=/StageOne/X10nets_exe/1_0_0_1/x10net_dll/3_0_0_315/00092ee0.htm
Stage2URL=
Stage2URL=/dw/stagetwo.asp?szAppName=X10nets.exe&szAppVer=1.0.0.1&szModName=x10net.dll&szModVer=3.0.0.315&offset=00092ee0
DataFiles=C:\DOCUME~1\Chris\LOCALS~1\Temp\WERdda9.dir00\X10nets.exe.mdmp|C:\DOCUME~1\Chris\LOCALS~1\Temp\WERdda9.dir00\appcompat.txt
Heap=C:\DOCUME~1\Chris\LOCALS~1\Temp\WERdda9.dir00\X10nets.exe.hdmp
ErrorSubPath=X10nets.exe\1.0.0.1\x10net.dll\3.0.0.315\00092ee0
DirectoryDelete=C:\DOCUME~1\Chris\LOCALS~1\Temp\WERdda9.dir00
--------------------------

« Last Edit: June 17, 2011, 01:58:18 PM by ccrider »
Logged

Noam

  • Community Organizer
  • Hero Member
  • ***
  • Helpful Post Rating: 51
  • Posts: 2818

What version were you running before you installed ActivePhonePro?

Logged

ccrider

  • Jr. Member
  • **
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 15

Unfortunately, not something I noticed or kept up with. Often tried--- Help---check for updates. But never found any.....always up to date. So my version, I assume, was at least 2 years old, last updated when I bought the IWatchOut. Perhaps there is something wrong with my original ActiveHome install ...that the updater isn't functioning. Is there a log file somewhere showing update history?
Logged

Noam

  • Community Organizer
  • Hero Member
  • ***
  • Helpful Post Rating: 51
  • Posts: 2818

Unfortunately, not something I noticed or kept up with. Often tried--- Help---check for updates. But never found any.....always up to date. So my version, I assume, was at least 2 years old, last updated when I bought the IWatchOut. Perhaps there is something wrong with my original ActiveHome install ...that the updater isn't functioning. Is there a log file somewhere showing update history?
Well, the "Check for Updates" function has been broken (on the server end) for several years. Even with all the fixes and new features the new development team has implemented over the past year, that's one thing they haven't been able to fix yet.

You can find the latest version of AHP and the plugins here:
http://www.x10.com/support/support_soft1.htm

 (you only need to run the AHP updater - it will update all the plugins you have installed at the same time).

You can check back every so often to see if there is a new version.
If you follow the forums, then you'll see a new thread in the "ActiveHome Pro General" forum.
Logged

ccrider

  • Jr. Member
  • **
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 15

Was unaware....Thanks for the heads-up on the broken updater.

Do yo know anything about rolling back to a previous version? Just to see if that will clear up my issue.
Logged
 

X10.com | About X10 | X10 Security Systems | Cameras| Package Deals
© Copyright 2014-2016 X10.com All rights reserved.