Please login or register.

Login with username, password and session length

Author Topic: AHP & Win 7 64bit  (Read 3731 times)

BobMcP

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 4
AHP & Win 7 64bit
« on: September 24, 2012, 07:58:04 PM »

Will AHP install & run under Win 7 64 bit?  It seems to install fine but will not accept my registration code.

Bpb

Logged

Noam

  • Community Organizer
  • Hero Member
  • ***
  • Helpful Post Rating: 51
  • Posts: 2817
Re: AHP & Win 7 64bit
« Reply #1 on: September 24, 2012, 08:08:42 PM »

It worked fine for me on Win7x64. Perhaps your registration code is wrong (or locked). You might want to call X10's customer support about that.
Logged

BobMcP

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 4
Re: AHP & Win 7 64bit
« Reply #2 on: September 25, 2012, 12:16:17 AM »

Thanks Noam.  Do you have a contact point or email addr for AHP support?

Logged

Noam

  • Community Organizer
  • Hero Member
  • ***
  • Helpful Post Rating: 51
  • Posts: 2817
Re: AHP & Win 7 64bit
« Reply #3 on: September 25, 2012, 12:36:06 PM »

Thanks Noam.  Do you have a contact point or email addr for AHP support?
From their website:
Sales: 800-675-3044
Cust. Support: 800-442-5138
Tech. Support: 800-442-5138
Logged

BobMcP

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 4
Re: AHP & Win 7 64bit
« Reply #4 on: October 06, 2012, 01:44:38 AM »

Well, spent almost 2 hours with their on-line tech support with no luck.  Keep getting 'Registration Attempt Failed' error.  They even reset my serial and then tried a new serial with no luck.  Simply unable to register AHP.  The program seems to be running OK, but unable to register so I keep getting 'nagged'.  Strange.   ???
Logged

spval

  • Full Member
  • ***
  • Helpful Post Rating: 1
  • Posts: 30
Re: AHP & Win 7 64bit
« Reply #5 on: October 06, 2012, 04:53:49 AM »

Just checking on a couple of possibilities. Tech support probably had you disable your anti-virus software and Windows 7 firewall and try it (?).
Also, have you typed in the code manually or are you doing a copy and paste every time ?

- spval
Logged

BobMcP

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 4
Re: AHP & Win 7 64bit
« Reply #6 on: October 07, 2012, 02:13:13 AM »

Tried with & without anti-virus and firewall.  Tried copy/past as well as direct entry.  Tried uninstall/reinstall.  X10 finally gave up as well.  Weird.
Logged
 

X10.com | About X10 | X10 Security Systems | Cameras| Package Deals
© Copyright 2014-2016 X10.com All rights reserved.