Please login or register.

Login with username, password and session length

Author Topic: WM100 and hardware remotes  (Read 1471 times)

john@porcupinestudios.com

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 2
WM100 and hardware remotes
« on: March 31, 2023, 12:25:40 PM »

I'm an OG X-10 user, but new to the WM100.

My question is can I control the same module using the iOS app, AND a hardware switch, such as a KR22a?

Thanks in advance!

John
Logged

brobin

  • Hero Member
  • *****
  • Helpful Post Rating: 154
  • Posts: 1307
Re: WM100 and hardware remotes
« Reply #1 on: March 31, 2023, 01:47:55 PM »

Yes, the WM100 is just another controller.
Logged

john@porcupinestudios.com

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 2
Re: WM100 and hardware remotes
« Reply #2 on: March 31, 2023, 02:14:05 PM »

Thanks Brobin - I'll figure out what I'm doing wrong now that I know it will work!
Logged

Tuicemen

  • Administrator
  • Hero Member
  • ****
  • Helpful Post Rating: 280
  • Posts: 10494
  • I don't work for X10, I use it successfuly!
    • Tuicemen Forum
Re: WM100 and hardware remotes
« Reply #3 on: March 31, 2023, 04:07:11 PM »

The WM100  has no RF capabilities so it would not see signals directly from a remote like the KR22A. It will see the signal plc from a tranciever.
Logged
Please Read Topic:
General Forum Etiquette
Before you post!
 

X10.com | About X10 | X10 Security Systems | Cameras| Package Deals
© Copyright 2014-2016 X10.com All rights reserved.