Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Author Topic: Everyone please read..  (Read 7401 times)

yznhmr

  • Jr. Member
  • **
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 16
Everyone please read..
« on: February 14, 2006, 03:34:26 PM »

i had all kinds of weird problems with my
AHP...untill i put my AHP on a keyspan
usbserver www.keyspan.com
( allows remote usb through cat5  cable ),
plugged the AHP into an outlet  right next
to my  breaker box, and  everytime i was
done tinkering around with  the software on
my AHP, i went into  services on my PC and
shut down the  x10 "service".. my system
has  worked "PERFECTLY" ever since...  no
filters... no extra nothing..  it is now
100% reliable.. which i need as  my 330gal
aquarium is connected to the AHP.  it runs
my water top off , my lighting, and
various pumps...

no more missed events, no more waking up
@3am to find a bunch of things on..
if nothing else just turn off the service
ctlpanel/admin/services
and see if you keep having problems..
Logged

richard schmidt

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 6
Re: Everyone please read..
« Reply #1 on: February 14, 2006, 04:20:10 PM »

PLEASE, let's talk!

My 250 gallon is running on AHP, and I get
funky things happening.  I really need this
to work right, my SPS's are suffering.
Please E-Mail me at Mdwannabe@comcast.net

Thanks:
Rick
Logged
 

X10.com | About X10 | X10 Security Systems | Cameras| Package Deals
© Copyright 2014-2016 X10.com All rights reserved.