Please login or register.

Login with username, password and session length
Pages: [1] 2

Author Topic: VA11A  (Read 26286 times)

john

  • Jr. Member
  • **
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 10
VA11A
« on: July 08, 2005, 11:09:55 PM »

I've tried everything to get WidowsXP to
recognize the VA11A to no avail.  I'm not a
neophyte when it comes to computers but can
anyone help me here.  Could the VA11A be
defective?
Logged

julio

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 1
Re: VA11A
« Reply #1 on: July 11, 2005, 03:55:43 AM »

I'm in same way: nothing make VA11A works.
I don't think VA11A is defective but drives
are no developed for XP.
If there is some who make it works please
let us know before return it back.
Logged

steinie

  • Jr. Member
  • **
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 10
Re: VA11A
« Reply #2 on: July 11, 2005, 04:42:32 AM »

Can't use my printer with video driver
installed. It steps in my printer driver.
If I goto print, it just sits there. I have
to close with Task Manager. I have a USB
Epson CX3200 all in one printer.
Logged

mam're f. kimble

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 6
Re: VA11A
« Reply #3 on: July 11, 2005, 09:27:37 PM »

Can't get VA11A to work It don't see the
Driver
Logged

DC

  • Guest
Re: VA11A
« Reply #4 on: July 14, 2005, 01:13:59 PM »

I had the same problem with Windows 2000 Pro.
It recognized it as a generic USB device but
not VA11A.  Sent it back.
Logged

robert

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 3
Re: VA11A
« Reply #5 on: July 17, 2005, 01:40:38 AM »

I am having the same problem. USB
recognizes the device as an Unknown device.
Trying to install the right drives doesn't
work, as WinXP don't see them.
Any suggestions from X10 in this issue
before I send it back for a refund?
Logged

mam're f. kimble

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 6
Re: VA11A
« Reply #6 on: July 17, 2005, 03:56:22 AM »

I used live chat and they told me what to do
they have smart staff. You will have to redo
everything. Remove all x10 programs that
used VA11A. Reinstall them the teem will
walk you through them and send you what you
need. They will e-mail it to you. I'm
running again. www.x10/support/support.com
click on live chat.
Logged

john

  • Jr. Member
  • **
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 10
Re: VA11A
« Reply #7 on: July 17, 2005, 12:23:42 PM »

support told me that the VA11A with 05E19
codes on round white sticker are defective.
Logged

robert

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 3
Re: VA11A
« Reply #8 on: July 17, 2005, 12:43:57 PM »

John:
Mine has that code on it too. I somehow
managed to load the driver last night, and
the whole thing worked, however, the minute
I unplug the USB connection and plug it
back it, the same **** happens (unknown
device, can't find driver etc.)
Frustrating. I am debating if I should just
send it back for a refund or wait six
months hoping for a software update..


support told me that the VA11A with 05E19
codes on round white sticker are defective.
Logged

john

  • Jr. Member
  • **
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 10
Re: VA11A
« Reply #9 on: July 17, 2005, 12:47:08 PM »

Robert,

I'm sending mine back.  I was told that in
a week a new VA11A would be sent to me but
I doubt it.
Logged

mam're f. kimble

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 6
Re: VA11A
« Reply #10 on: July 18, 2005, 09:41:43 AM »

Uninstall everything and reinstall. I mean
Vavgaurd, Muliview, Xray Vision, Xray Vision
Remote, I also removed cam program that
cause the problem in the first place.
Logged

X10 Pro

  • Hero Member
  • *****
  • Helpful Post Rating: 23
  • Posts: 1416
Re: VA11A
« Reply #11 on: July 21, 2005, 05:53:40 PM »

We're looking at this problem, and will have
some more information soon.

If you are having problems with the VA11A,
please look in Device Manager and see how the
VA11A is listed when you plug it in. If it
shows up as "Unknown Device" or as "USB
Device" with a yellow exclamation mark in
front of it, un-plug it, and plug it in
again. If it shows up the same way, please
call or e-mail tech support for an exchange.

If you plug in the VA11A and it shows up as
Intel PC Camera Pro, you can update the
driver to the X10 driver in Program
Files\Common Files\X10\DriverInstall\VA11A
Video Capture
Logged

john

  • Jr. Member
  • **
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 10
Re: VA11A
« Reply #12 on: July 21, 2005, 05:56:25 PM »

Yeah, untill you restart your computer and
the VA11A disappears again.
Logged

robert

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 3
Re: VA11A
« Reply #13 on: July 21, 2005, 07:04:52 PM »

When I get it work, the computer recognize
it as the Intel Camera Pro. Then I update
the driver and it is recognized as the
VA11A. However the minute I turn the
computer off, the device is not recognized
and the agony of recognition start all over
again.
I am pissed off at X10 for releasing a USB
device without proper drivers. It should
have been tested and certified by Microsoft
to save us from all this frustration!!
Logged

john

  • Jr. Member
  • **
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 10
Re: VA11A
« Reply #14 on: July 21, 2005, 07:16:24 PM »

ditto, Robert!
Logged
Pages: [1] 2
 

X10.com | About X10 | X10 Security Systems | Cameras| Package Deals
© Copyright 2014-2016 X10.com All rights reserved.