Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Author Topic: lost cord!!!!  (Read 16124 times)

sam

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 1
lost cord!!!!
« on: December 16, 2005, 02:15:02 AM »

I lost the power cord for my wireless video
sender.
Can I use another power cord with the same
voltage rating but higher
mA???
Logged

Brian H

  • Community Organizer
  • Hero Member
  • ***
  • Helpful Post Rating: 298
  • Posts: 13008
Re: lost cord!!!!
« Reply #1 on: December 17, 2005, 08:47:18 PM »

May depend on the replacement. Ability to
provide more current should not be a
problam. Only thing is many of the wall wart
type supplies are not well regulated. So if
you light load them the voltage maybe higher
than the rating for the normally supplied
current. What was the original rated at or
maybe what does the power label on the
sender say?
Logged

c2

  • Newbie
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 3
Re: lost cord!!!!
« Reply #2 on: January 15, 2006, 01:17:25 AM »

Doing something different than most I guess
have video sender and receiver installed to
my PC, SV out was a problem but solved that
with an AveriKey Micro module as well as
cleaning up the signal.

The receiving end is my LCD big screen TV.
I can send DVDs or anything else from
computer to TV. The only area I can seem to
solve is wireless keyboard and mouse. I
pull up picture in picture with one being
my PC work and the other entertainment
while I sit on the sofa getting lazier.
Anybody doing anything similar and figured
this out? No optical boosters or amplifiers
on the market that I can find.  Bluetooth
mouse and keyboard?

Looking for options.
Logged
 

X10.com | About X10 | X10 Security Systems | Cameras| Package Deals
© Copyright 2014-2016 X10.com All rights reserved.