Please login or register.

Login with username, password and session length

Author Topic: What unit code for security console  (Read 3630 times)

lviper

  • PI Expert
  • Hero Member
  • ******
  • Helpful Post Rating: 10
  • Posts: 294
What unit code for security console
« on: January 14, 2011, 09:16:47 AM »

This is a curiosity question. I have the ds7000 system currently with 5 ds10a's on doors, a ph508 siren and one socket rocket in a table lamp. I have 4 key remotes and 1 sh624 remote. Currently I have the console set to UC-1 and the ph508 on UC-16. I programmed the socket rocket using the sh624 by pressing the security lights on button 3 times. All is working. Light flashes on the off when you arm the system and the light flashes when the alarm is triggered.

I can also turn the lamp on using the number 1 button on the sh624 which is where my curiosity comes in. Are all lights programmed for use with the console set to the same UC as the console? Should the console be set to say UC-15 and then program the socket rocket to UC-1?
Logged

dave w

  • Community Organizer
  • Hero Member
  • ***
  • Helpful Post Rating: 139
  • Posts: 6116
Re: What unit code for security console
« Reply #1 on: January 14, 2011, 11:07:34 AM »

It's the HC, not UC that triggers the power horn and lamp modules during an Alert.

http://kbase.x10.com/wiki/Talk:PS561
Logged
"This aftershave makes me look fat"

lviper

  • PI Expert
  • Hero Member
  • ******
  • Helpful Post Rating: 10
  • Posts: 294
Re: What unit code for security console
« Reply #2 on: January 14, 2011, 11:55:03 AM »

It's the HC, not UC that triggers the power horn and lamp modules during an Alert.

http://kbase.x10.com/wiki/Talk:PS561

That link answers my questions, thanks.
Logged
 

X10.com | About X10 | X10 Security Systems | Cameras| Package Deals
© Copyright 2014-2016 X10.com All rights reserved.