Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Author Topic: Remote Problem  (Read 233 times)

cscjjd

  • Full Member
  • ***
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 36
Remote Problem
« on: October 28, 2021, 01:00:47 PM »

Hi,

My SH624 remote stopped working.  I tried new batteries and also tried obtaining a new code and re-registering it.  Then, I tried a second SH624.  Neither of them are working however my KR10A key chain remote still functions normally. 

Any thoughts on why the key chain remote still works but the handhelds do not (or, how to get the handhelds working again)?  Thanks.
Logged

Tuicemen

  • Administrator
  • Hero Member
  • ****
  • Helpful Post Rating: 277
  • Posts: 10329
  • I don't work for X10, I use it successfuly!
    • Tuicemen Forum
Re: Remote Problem
« Reply #1 on: October 28, 2021, 04:58:16 PM »

You don't  say which security console or transceiver your using this with.
It is possible your security console has the maximum zones configured so you'd need to reset it and start fresh.
https://kbase.x10.com/wiki/Setting_Up_the_Handheld_Remote
Logged
Please Read Topic:
General Forum Etiquette
Before you post!

Find extra info @ My forum

cscjjd

  • Full Member
  • ***
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 36
Re: Remote Problem
« Reply #2 on: October 28, 2021, 06:45:04 PM »

Hi Tuicemen,

sorry for my oversight - I am using an SC1200.  I only have four remotes registered - I think this is below the maximum.  Thanks for your reply!
Logged

Moose

  • Hero Member
  • *****
  • Helpful Post Rating: 1
  • Posts: 196
Re: Remote Problem
« Reply #3 on: November 06, 2021, 05:07:58 PM »

I had a similar problem a while back. I thought everything was at end-of-life. In desperation, I pulled the console plug and battery to clear memory and reprogrammed and all the remotes worked again.
Logged
 

X10.com | About X10 | X10 Security Systems | Cameras| Package Deals
© Copyright 2014-2016 X10.com All rights reserved.