Please login or register.

Login with username, password and session length

Author Topic: Can I use this Motion Sensor?  (Read 5135 times)

BENCHMARKMAN

  • Jr. Member
  • **
  • Helpful Post Rating: 0
  • Posts: 12
Can I use this Motion Sensor?
« on: January 22, 2009, 09:07:09 PM »

Can I use the MS13A motion sensor with power house security alarm?  If so any drawbacks compared to the motion sensors that come with the kit?
Logged

originalevil

  • Full Member
  • ***
  • Helpful Post Rating: 1
  • Posts: 52
  • We could do some watercolors together. You and I.
Re: Can I use this Motion Sensor?
« Reply #1 on: January 22, 2009, 09:15:39 PM »

The MS13A won't work with the security system.

However, you can get 7 of the MS10A motion detector modules for $49.99 plus free shipping on eBay.

If you get X10 newsletters, they usually have 5 for the price of 1 deals on the MS10A ($49.99)

Last week, they had a special on 1 DS10A (door/window sensor) and 1 MS10A for $9.99



Logged

tom j

  • Hero Member
  • *****
  • Helpful Post Rating: 16
  • Posts: 1270
Re: Can I use this Motion Sensor?
« Reply #2 on: February 07, 2009, 02:32:42 AM »

The MS13A won't work with the security system.

However, you can get 7 of the MS10A motion detector modules for $49.99 plus free shipping on eBay.

If you get X10 newsletters, they usually have 5 for the price of 1 deals on the MS10A ($49.99)

Last week, they had a special on 1 DS10A (door/window sensor) and 1 MS10A for $9.99

Hi you got a link for that 7 for 49 deal, x10 ran that same thing a few times a while back I can't find it now though. Thanks!

Tom j.



Logged

Tuicemen

  • Administrator
  • Hero Member
  • ****
  • Helpful Post Rating: 279
  • Posts: 10398
  • I don't work for X10, I use it successfuly!
    • Tuicemen Forum
Re: Can I use this Motion Sensor?
« Reply #3 on: February 07, 2009, 08:39:05 AM »

Can I use the MS13A motion sensor with power house security alarm?  If so any drawbacks compared to the motion sensors that come with the kit?
BENCHMARKMAN Yes but....
The  MS13A motion sensor  will work with the power house security alarm console it just will not trigger the alarm!
It will turn on any device that is setup on the ds7000s housecode.
 >!
Logged
Please Read Topic:
General Forum Etiquette
Before you post!

Find extra info @ My forum
 

X10.com | About X10 | X10 Security Systems | Cameras| Package Deals
© Copyright 2014-2016 X10.com All rights reserved.